iPad Scholen

Toch een iPad voor teleurgestelde leerlingen van de basisschool

Na het artikel van vorige week over de 1-april actie van een basisschool die Aai-pets in plaats van iPad’s uitdeelde kwam er een opmerkelijk vervolg. De juffrouw van de basisschool maakte de kinderen blij met een dooie mus, door hen een iPad voor te spiegelen, maar uiteindelijk petten met een gewatteerde inhoud aan te bieden. Zowel de kinderen als de ouders waren zeer verdrietig en zelfs boos vanwege de actie. Het leek er even op dat de school een flinke fout gemaakt had, met de lerares voorop. Het was iCentre dat ingreep, door de school en de kinderen toch blij te maken met een mooie tablet van Apple.

iCentre zorgt toch voor iPads

De Apple Premium Reseller iCentre kreeg lucht van de actie van de basisschool en begreep de teleurstelling van de kinderen. Men besloot er daarom om via de afdeling educatie tot een speciale actie over te gaan. Het bedrijf gaf alle kinderen uit de klas toch een iPad, door 25 exemplaren beschikbaar te stellen. Dat betekent dat de ouders en de kinderen uiteindelijk toch een nieuwe iPad in hun armen mochten sluiten en daar nu gebruik van kunnen maken.

Drie jaar garantie op Apple-producten

Daarnaast gaf iCentre nog 25 iPad’s weg aan de rest van de school, om ook de andere klassen tegemoet te kunnen komen. Niet geheel toevallig verklaarde iCentre daarnaast dat het voortaan 3 jaar garantie op producten van Apple zal bieden, wanneer scholen deze via het educatieprogramma kopen. Op die manier heeft iCentre er ook voor zichzelf een positieve draai aan kunnen geven. De iPad’s werden aangeboden inclusief een hoes, aangezien dat deel uitmaakt van de standaarduitrusting die ervoor zorgt dat de kinderen goed met de tablets uit de voeten kunnen en deze netjes blijven.