iPad Scholen

Apple back to school-deals voor voordelige iPad

Apple staat bekend om haar back to school-deals, waarmee het studenten verleidt tot het aankopen van een iPhone, iPad of MacBook voor het nieuwe schooljaar. Studenten kunnen wat dat betreft het best nog even wachten wanneer ze een dergelijk apparaat op het oog hebben. Apple zal waarschijnlijk vanaf juli starten met de aanbiedingen, wat betekent dat je bijvoorbeeld op een gift card kunt rekenen. Je kunt je iPad dan op school gebruiken, in combinatie met enkele mooie apps die je als het ware gratis aan kunt schaffen.

Back to school-deals

Apple heeft de afgelopen jaren steeds back to school-deals gelanceerd, die kortingen op de MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iPad, iPad Mini en iPhone op kunnen leveren. Deze kortingen gelden bovenop de reguliere aanbiedingen voor studenten, die een iMac zomaar een paar honderd euro goedkoper kunnen maken. De back to school-deals hebben doorgaans betrekking op gift cards om apps te kunnen kopen, naast muziek, films en andere producten uit iTunes of de App Store voor zowel iPhone als iPad en natuurlijk de Mac computers.

Gift card van Apple

Volgens 9to5Mac zal Apple begin juli starten met de back to school-deals, wat betekent dat we nog even dienen te wachten op de beschikbare gift cards. Doorgaans gelden de deals tot begin september, wanneer we de schoolspullen weer oppakken en aan de slag gaan. Het lijkt er wat dat betreft op dat ook dit jaar de actie weer net af zal lopen, voordat Apple met haar nieuwe producten naar voren komt. We verwachten dit jaar een iPad Air 2, een iPhone 6 en wellicht ook een nieuwe iPad Mini. Tot die tijd kun je met een reguliere iPad, iPhone of Mac rekenen op uitstekende prestaties, meer dan voldoende voor op school.