iPad Scholen

Apple iPad nu beschikbaar met studentenkorting

De Apple iPad vormt sinds jaar en dag de meest populaire tablet, onder andere onder studenten en scholieren. Er zijn de laatste jaren verschillende iPad scholen gestart, maar ook op andere scholen is het van toegevoegde waarde om als student een iPad te gebruiken. Apple biedt al enige tijd korting aan op verschillende producten voor scholen en studenten, maar deed dit tot nu toe niet op de iPad. Het was bijvoorbeeld wel al mogelijk om een iMac of een MacBook aan te schaffen en daar korting op te ontvangen.

MacBooks en iPads

Apple heeft nu besloten om de iPad voor op school ook goedkoper te maken. Het bedrijf ziet in dat steeds meer scholieren en studenten niet zomaar gebruik maken van een MacBook of een iMac voor hun studie, maar ook de iPad daarvoor gebruiken. Apple heeft er daarom voor gekozen om korting aan te gaan bieden op de iPad Air, de iPad 4 en de iPad Mini met Retina Display. Het gaat wat dat betreft om de verschillende populaire modellen, met uitstekende specificaties. De korting van Apple bedraagt enkele tientjes, waardoor studenten en scholieren hier net iets voordeliger gebruik van kunnen maken.

Korting op alle modellen

Bovendien geldt de korting op de iPad voor school op alle modellen die er beschikbaar zijn. Dit betekent dat je als student de mogelijkheid hebt om voordelig een iPad Air met Wifi aan te schaffen, maar je ook kunt kiezen voor een iPad Air met Wifi en 3G/4G, inclusief de maximale interne opslagcapaciteit. De verschillende modellen bieden een interessante korting, waardoor je op school gebruik kunt maken van de iPad. Op deze manier hoopt Apple ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk scholieren en studenten toegang hebben tot de innovatieve mogelijkheden van de iPad op school.