iPad Scholen

Gratis Beats koptelefoon binnen Apple Back to School

Zit je niet op een iPad school en wil je toch graag voordelig gebruik maken van Apple producten? Dankzij de reguliere studentenkorting kun je een iPad aanschaffen met €32 korting. Daarnaast kun je gebruik maken van de jaarlijkse Back to School actie van Apple. Dit levert je €200 voordeel op een Beats hoofdtelefoon op, wanneer je een MacBook koopt. Dat betekent dat je een gratis Beats Solo 2 kunt ontvangen, of je voor slechts €100 een Bluetooth-model kunt aanschaffen.

Gratis Beats Solo 2 of Bluetooth-model voor €100

Een MacBook vormt voor een grote groep studenten een uitstekende investering, de computers laten gemakkelijk met zich werken en zorgen ervoor dat het mogelijk is zowel Office als internet en andere belangrijke programma’s te gebruiken. Een MacBook levert binnen de Apple Back to School actie een gratis Beats 2 Solo koptelefoon op, ter waarde van €200. Wil je liever gebruik maken van een draadloos model op basis van Bluetooth? In dat geval kun je rekenen op €200 korting, waardoor je slechts €100 van de gebruikelijke €300 hoeft te betalen.

Korting op een MacBook

Apple zorgt daarmee indirect voor een aantrekkelijke korting op een MacBook. Dat Apple de koptelefoons op die manier aanbiedt is bovendien niet vreemd, eerder werd Beats door het bedrijf overgenomen. Het is de eerste keer dat Apple een grote actie lanceert en daarvoor gebruik maakt van Beats Audio. Er is daarnaast een korting van €32 beschikbaar voor studenten die een iPad aankopen, al gaat het hier om de reguliere studentenkorting in plaats van de Back to School actie.

Apple Back to School actie

Apple lanceert ieder jaar een Back to School actie en zorgt er daarmee voor dat studenten op een relatief voordelige wijze gebruik kunnen maken van een MacBook, iPad en/of iPhone.