tablettotaal.nl
iPad Scholen

Luxe iPad Air Case met Bluetooth toetsenbord

Voorzie de iPad Air van een op maat gemaakte hoes, bijvoorbeeld in combinatie met een draadloos Bluetooth toetsenbord. Met name de iPad scholen maken hier op grote schaal gebruik van en zorgen er daarmee voor dat de kinderen op een uitstekende manier met hun iPad Kunnen werken. De iPad Air Luxe Hoes met uitneembaar Bluetooth toetsenbord zorgt voor een goede bescherming dankzij het soepele leer, maar maakt het aan de andere kant eenvoudig om bijvoorbeeld teksten of andere documenten op te stellen op het apparaat.

Uitstekende bescherming

Dankzij het gebruik van luxe leder zorgt de iPad Air Case voor een uitstekende bescherming. Het zachte en soepele PU leer zorgt er daarnaast voor dat het geheel lekker in de hand ligt. Krassen en vlekken krijgen geen kans en dankzij de uitsparingen voor de knoppen is de iPad Air nog altijd op een uitstekende manier te gebruiken. Ook het toetsenbord is van een uitstekende kwaliteit, waardoor de beide onderdelen een goede combinatie vormen. Dankzij de luxe iPad Air Case is het mogelijk om optimaal gebruik te maken van het apparaat, zowel op de iPad scholen als thuis op de bank.

Draadloos toetsenbord

Het draadloze toetsenbord binnen de luxe iPad Air Case werkt op basis van Bluetooth. Dit maakt het mogelijk om een draadloze afstand van maximaal 10 meter te onderbreken en het keyboard te verbinden met een iPad, een iPhone, een Windows computer, een Mac(book) of een Linux apparaat. Wat dat betreft valt het toetsenbord universeel te gebruiken, op basis van Bluetooth 3.0. Bovendien zorgt de sterke ingebouwde batterij voor een gebruiksduur van 40 – 45 uur, na een oplaadtijd van 4 – 4,5 uur. De luxe iPad Air Case zorgt er met het toetsenbord voor dat de tablet zich weet om te vormen tot een volwaardige laptop.

Hoes voor de iPad Air

Het is uiteindelijk de combinatie van de hoes voor de iPad Air en het toetsenbord die ervoor zorgt dat dit een zeer interessante keuze vormt. De harde toetsen van het reguliere draadloze toetsenbord zorgen ervoor dat bijvoorbeeld scholieren uitstekend met de iPad kunnen werken, terwijl ze daarnaast kunnen rekenen op een goede bescherming van het kostbare apparaat. Heeft u als iPad school nog geen goede case beschikbaar? Maak dan gebruik van deze luxe iPad Air Case, om ook de nieuwste generatie iPad op een uitstekende manier te beschermen en het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken.