iPad Scholen

Schokbestendige iPad hoes voor op iPad scholen

ipad scholenDe iPad Air schokbestendige kinderhoes vormt een uitstekende keuze voor iPad scholen, die hun waardevolle Tablets daarmee goed kunnen beschermen. De iPad Case is gemaakt van gifvrij EVA Foam (Ethyleen Vinyl Acetaat), een zeer sterk materiaal dat goed tegen schokken kan, maar toch licht van gewicht is. Het materiaal is uitstekend geschikt voor het gebruik door kinderen en zorgt onder andere voor een stevige grip. De schokbestendige iPad hoes voor op de iPad scholen is er op dit moment voor de iPad Air, maar deze is binnenkort ook leverbaar voor de iPad Mini, iPad 2, iPad 3 en iPad 4.


IJzersterke hoes voor de iPad

De schokbestendige iPad hoes voor op iPad scholen of gewoon bij je thuis is gemaakt van een ijzersterk materiaal, waardoor je de tablet uitstekend kan beschermen. Daarnaast biedt de hoes de mogelijkheid om de iPad in een horizontale of verticale stand vast te zetten, waardoor je een film kunt kijken of foto’s kunt presenteren. Dankzij de openingen aan de zijkant in de hoes is het mogelijk om de aansluitingen en de knoppen gewoon te blijven bereiken. De Dock Connector wordt in de speciale en schokbestendige iPad hoes goed beschermd door een apart klepje.

blauw-ipad

Geen krassen op het scherm

Bij aankoop van de schokbestendige iPad hoes krijg je bovendien een gratis screenprotector, waarmee je ook de voorkant van de tablet op een uitstekende manier kunt beschermen. Voorkom krassen en bijvoorbeeld vuil op het scherm. Je hebt geen last van krassen door zand, sleutels of andere objecten, terwijl je toch optimaal met de iPad uit de voeten kunt. Wat dat betreft is het zowel thuis als op de iPad scholen een uitstekend idee om gebruik te maken van deze speciale schokbestendige iPad hoes, gemaakt van de best mogelijke materialen.