Schoolboeken zullen langzaam verdwijnen voor iPads
iPad Scholen

Schoolboeken zullen langzaam verdwijnen voor iPads

Scholen maken steeds meer gebruik van iPads. Waar dit in Amerika al de normaalste zaak van de wereld is, beginnen steeds meer Nederlandse scholen met de inzet van iPads. Leerlingen kunnen zo sneller schakelen tussen lesstof en leren speelde wijs nieuwe dingen. Leerlingen groeien op in een technologisch tijdperk waarin tablets centraal staan. Om het maximale rendement uit een leerling te halen is het verstandig om hen hierin te stimuleren en te ontwikkelen.

Doordat er steeds meer gebruik gemaakt wordt van iPads zullen schoolboeken langzaam verdwijnen. Alle lesboeken zullen omgezet worden naar digitale versies, dit zal veel papier en geld besparen. Digitale versies zijn goedkoper in vergelijking met leesboeken en aantekeningen kunnen digitaal worden opgeslagen. Bovendien hoeven leraren en ouders niet meer bang te zijn voor verloren of beschadigde boeken.

Griffin Survivor hardcase

Er zijn speciale hoezen voor de iPad, de Griffin Survivor hardcase , die ervoor zorgen dat de iPad een optimale bescherming krijgt. In een omgeving waar veel verschillende leerlingen gebruik maken van de iPad en er niet altijd zorgvuldig mee omgaan, is het belangrijk om een stevige hoes te hebben die bestand is tegen dit geweld. Dankzij de ingebouwde screenprotector van transparant kunststof is de gehele iPad beschermd, inclusief het meest kwetsbare deel van een iPad, het multi touch display.

De Griffin Survivor hardcase is getest en gecertificeerd volgens de voorwaarden van de Amerikaanse Defensie MIL-STD-810 en Britse ministerie van Defensie Def-Stan 00-35. Zo beschermt deze Griffin Hardcase uw iPad tegen schokken stoten, opstuivend zand of stof, regen en trillingen.

Kenmerken

– Harde siliconen rand absorbeert trillingen en dempt stoten
– Binnenkant biedt structuur en sterkte
– Screen protector beschermt tegen krassen, vlekken en schaafwonden en kwaliteit van display blijft gewaarborgd.
– Rubberen knop beschermt volume en power knoppen tegen extreme regenbuien
– Gestructureerde siliconen en gebogen randen bieden non-slip grip.

Om de technologische vooruitgang bij te houden is het voor scholen belangrijk mee te gaan met de tijd en de traditionele leerboeken te vervangen door de iPad. Het bespaart enorm veel geld wanneer boeken niet constant vervangen hoeven te worden bij een nieuwe update. De Survivor hardcase van Griffin biedt de iPad bovendien een stevige bescherming waardoor je niet ongerust hoeft te zijn dat het apparaat beschadigt raakt.